Een oase van ontspanning en luxe, exclusief voor vrouwen 
 
Schoonheidsspecialist in het centrum van Alkmaar

Schoonheidsspecialist Alkmaar Centrum

Midden in alle drukte van het centrum van Alkmaar bevind zich een oase van rust en ontspanning. Om deze heerlijke oase te betreden stap je binnen via de entree van de gezellige Lash and Brow Bar. 


De Oase

Wanneer het jouw welverdiende moment voor jezelf is aangebroken, begeleidt schoonheidsspecialist Jamilla jou in haar aparte ruimte. Een ruimte die speciaal ontworpen voor een ultieme ontspanning. Je wordt verwelkomt door ontspannende muziek en een kalmerende geur. Je kan nu alles los laten en heerlijk relaxen, welkom in Jamilla's oase.


De schoonheidsspecialist

Naast dat schoonheidsspecialist Jamilla een expert in ontspanning is, is zij minstens zo bedreven in huidverbetering. Jamilla is gediplomeerd, schoolt regelmatig bij en heeft veel ervaring als schoonheidsspecialist. Door de unieke combinatie van passie, liefde voor het vak, kennis en ervaring is een unieke beleving gegarandeerd.

Meer over Jamilla


De behandelingen

Bij beautysalon Jamilla kan je terecht voor verschillende heerlijke gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen. Ook voor harsen ben je aan het juiste adres. Dit is natuurlijk een behandeling die iets minder aanvoelt. De ontspannen setting, de zachte hand van de schoonheidsspecialist en het geweldig gladde resultaat maken dit ruimschoots goed. 

Gezichtsbehandelingen
Lichaamsbehandelingen
Harsen


Alkmaar Centrum 

De ligging van Beautysalon Jamilla in Alkmaar centrum is gemakkelijk bereikbaar voor iedereen. Of je nu met het openbaar vervoer komt, met de auto, fiets of te voet, de salon is eenvoudig te bereiken. Klik hieronder om een route uit te stippelen via Google Maps

Plan Route


Route vanaf de mare/ Daalmeer

Vertrek vanaf de ringweg, richting Alkmaar centrum/ overdie. Neem de kooimeer rotonde driekwart en rijdt richting Alkmaar Centrum via de vondelstraat. Sla vervolgens linksaf bij de limmerhek en rijdt de laat op. Aan de linkerhand bevindt zich Laat 91.


Route vanaf Kooimeer/ Overdie

Rijdt de vondelstraat op, richting Alkmaar centrum tot de limmerhoek, sla hier linksaf en rijdt de laat af tot je nummer 91 aan de linkerzijde ziet.


Tot snel!

Kom naar Beautysalon Jamilla in het centrum van Alkmaar en ontdek de magie van persoonlijke verzorging en luxe. 

Contact


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram